Dagen før dagen

Messegeneral Konrad Sel kan i morgen ønske velkommen til Caravanmessen 2012. Både arrangør og utstillere skal ha kontrollen nå. Foto: Knut Randem

Mindre enn 20 timer før Caravanmessen 2012 åpner dørene for publikum hevder messegeneral Konrad Sel at både arrangørene og utstillerne har kontroll på forberedelsene.

Aktivitetene pågår for fullt i hallene og innkjøringen av nærmere 300 biler og campingvogner skal ha gått etter planen.
– Både vi og utstillerne begynner å bli fortrolig med messehallen på Lillestrøm ettersom vi har vært her siden 2004, sier Sel. Dette er syttende gang Caravanmessen arrangeres. Det hele startet på Hamar i 1996.

To ”vognhaller”
Hallene C og E er rene ”vognhaller”, men når vi kikker på utstillingen dagen før dagen får vi inntrykk at det er flere bobiler enn campingvogner. Kan det stemme?
– Du kan ha rett i at det er flest bobiler utstilt. Per august var det solgt flere bobiler enn campingvogner i Norge. Nedgangen for campingvogner var beskjeden, så det er en voldsom vekst i salget av bobiler, sier Sel. I hall D vil du finne en mer blandet samling av utstillere; utstyr, tilbehør, campingplasser, foreninger og opplevelser har i stor grad funnet sin plass her.

Caravanmessen 2012 er med sine 26.000 kvm den største noen gang.
– Vi har ikke flere utstillere enn tidligere, men utstillingsarealet er til gjengjeld utnyttet maksimalt i de tre hallene, forklarer Sel.

I fjor kom det 19.000 besøkende til Caravanmessen. Sel håper at årets besøk blir litt i overkant av det.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *