12 års fuktgaranti

Romslig kjøkkenbenk i LMCs nye Grand Explorer. Foto: Knut Randem.

Alt treverk er ute av vegger og gulv. Sammenføyningene er erstattet med plast. Derfor tar LMC et stort steg og tråkker til med en 12 års fuktgaranti fra og med 2013-årgangen. Nytt av året er også en LMC Grand Explorer med en med totalvekt på 5000 kg.

Thomas Vevang fra BBC Fritid Vitra AS i Melhus er en av forhandlerne og han er overbevist om at bilene nå er helt tette i 12 år. Garantien gjelder dersom eieren foretar årlig fuktkontroll.

LMC Grand Explorer er en stor nyhet fra LMC – i dobbelt forstand. Den er 8,45 meter lang og har en egenvekt på 4180 kg. Den registreres for 5000 kg totalt. Grunnprisen vipper så vidt over millionen og den utstilte modellen har en pris på 1.168.000 kroner. Da er den utstyrt med en vinterpakke som blant annet inkluderer Alde. I tilleggspakken på den utstilte modellen inngår også automatgir, aluminiumsfelger, cruisekontroll og en del interiørdetaljer, forteller Vevang. Modellen har selfølgelig dobbelt gulv.

– Stor tro på denne modellen
Viggo Søfting i OK caravan i Skien har fått tildelt to eksemplarer av denne modellen. Utstillingsmodellen ble solgt før den kom til landet. Den ble faktisk solgt usett.
– Dette er en bil jeg har stor tro på at vil slå an i vårt marked, sier Søfting.
LMC Grand Explorer utmerker seg med at den har bedre plass på kjøkkenet enn mange andre bobiler. Mens ”spa-avdelingen” øker i størrelse er det mange som glemmer at det skal være arbeidsplass på kjøkkenet. Her får du begge deler.

En liten en på lur
– I løpet av de nærmeste ukene får vi også en LMC helintegrert på bare 5,99 meter, røper Søfting.
– Den rakk dessverre ikke fram til messa, men dette er også en bil jeg har tro på fordi den tilfredsstiller et marked for korte biler under 3500 kg. Egenvekten er på bare 2770 kilo, avslutter Søfting.

Viggo Søfting i OK caravan i Skien lover at en helintegrert LMC på kun 5,99 meter er like rundt hjørnet. Her står han foran Grand Explorer, som er en del lengre. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *