First Camp vokser videre

Skandinavias største kjede av campingplasser har igjen bladd opp for å kjøpe en campingplass. Samtidig innledes et samarbeid med en annen stor aktør.

Campingvirksomheten ved Skara Sommarland overtas av First Camp i neste uke. Foto: Skara Sommarland.

First Camp har campingplasser i både Norge, Danmark og Sverige, men det er uten tvil i Sverige de har flest campingplasser. Det er også der de i dag kunngjør et nytt oppkjøp.

Det er campingvirksomheten i Skara Sommarland som overtas av First Camp. Samtidig innledes et samarbeid med Parks and Resorts, som driver Skara Sommarland.

Etter oppkjøpet har First Camp 72 destinasjoner, hvorav 53 er i Sverige.

I følge en pressemelding fra First Camp er de to to av de største aktørene i den svenske overnattingsnæring. Nå skal de arbeide i fellesskap for forbedre gjestenes opplevelse av det populære reisemålet.

– Vi er veldig glade for å ønske Skara Sommarlands camping velkommen inn i First Camp-familien. Dette styrker vårt allerede omfattende tilbud til barnefamilier i hele Skandinavia. Det føles også veldig bra at vi starter et langsiktig samarbeid med Parks and Resorts angående pakkesalg av overnatting og hytte- og campingovernatting i Skara, sier Johan Söör, administrerende direktør i First Camp.

Takket være oppkjøpet kan First Camp, med sin kompetanse innen campingdrift, fortsette å utvikle campingområdet, med blant annet et nytt helhetlig program for vedlikehold av eiendom, oppgradert mat- og drikketilbud og forenklet booking og innsjekking for campingens gjester, heter det i pressemeldingen.

Skara Sommarland er Skandinavias største badeland. Oppkjøpet betyr at Parks and Resorts kan fokusere på driften av badelandet.

First Camp overtar campingplassen 20. mars 2024. Kjøpesummen er ikke oppgitt.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  6 comments for “First Camp vokser videre

  1. De har ikke tilført campinlivet noe som helst,bortsatt fra skyhøye kostnader, boikotter kjeden!

  2. Jeg savner de gode gamle «mann & kone» campingplassen jeg. Disse finnes heldigvis fremdeles, men blir færre og færre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *