First Camp med sitt andre oppkjøp denne måneden

First Camp vokser i høyt tempo gjennom oppkjøp av etablerte campingplasser i Norge, Danmark og Sverige. I Sverige tetter de nå et hull i sitt kart.

Gøteborg camping har blitt First Camp Lilleby – Gøteborg. Foto: Faksimile av hjemmeside.

First Camp kjøper Gøteborg Camping, en stor og naturnær helårsdestinasjon på Hisingen i Gøteborg, rett ved en av Gøteborgs mest populære badeplasser. Dette blir First Camps første campingplass i Gøteborg, skriver selskapet i en pressemelding i ettermiddag.

Gøteborgs camping har 80 moderne og fullt utstyrte hytter, camping for campingvogner, bobiler eller telt, samt en nyoppusset sentralbygning med butikk og sosialområde. Campingplassen ved sjøen har svært godt belegg og er et populært helårsdestinasjon for både turister og forretningsgjester.

– Gøteborg har lenge vært en hvit flekk på kartet vårt og en av få storbyer i Sverige hvor vi ikke hadde noen overnatting å tilby gjestene våre. Gøteborg er en event- og sommerby hvor det yrer av aktivitet og hvor etterspørselen etter forretningsovernatting også er stor.

– Vi er glade og ydmyke over å ha fått tillit av Ami Höglund til å ta over stafettpinnen, og vi planlegger store investeringer på campingplassen de neste årene, sier First Camps administrerende direktør, Johan Söör.

– Da jeg overtok campingplassen i 2016, var den i veldig dårlig forfatning. Jeg har gjort omfattende oppussing og satt opp ny hovedbygning og 80 hytter. I dag har vi åpent alle dager hele året og vi henvender oss både til hyttegjester som ønsker å bo på en moderne måte og til mobile campinggjester som krever service. Våre kunder er både bedrifter og privatpersoner, og anlegget har all den komforten man kan forvente av et moderne turistmål. First Camp er en utmerket ny eier av Gøteborg Camping og vi føler oss sikre på at investeringene vi har gjort vil bli godt forvaltet, sier den tidligere eieren Ami Höglund, administrerende direktør i Göteborgs Camping AB, i pressemeldingen.

Fra før har flere av First Camp Groups sentrale funksjoner vært lokalisert i Gøteborg, inkludert Scandinavian Contact Center. Gøteborg Camping får nå navnet First Camp Lilleby – Gøteborg.

Oppkjøpet er gjort av et søsterselskap til First Camp Group AB, det vil si utenfor obligasjonsstrukturen. Campingplassen overtas umiddelbart.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *