First camp kjøper enda en campingplass i Danmark

Den svenske campingkjeden First camp fortsetter å utvide i det danske markedet. Kjeden har sin tyngde i Sverige der den har 47 campingplasser, men har nå kjøpt syv campingplasser i Danmark.

Klim strand camping blir First camps syvende campingplass i Danmark. Foto: First camp.

I dag melder kjeden i en pressemelding at den kjøper Klim strand camping, som ligger mellom Blokhus og Hanstholm på den danske vestkysten. Det blir kjedens syvende campingplass i Danmark. Overtakelsen skjer 1. februar.

Klim strand camping har plass til over 500 enheter. Foruten kort avstand til strand, byr campingplassen på et wellnessområde med boblebad, dampbad og badstue. Gjestene har også tilgang til et vannland og 600 kvm innendørs lekeland samt flere lekeplasser.

– Vi ser fram mot å skape mangel lykkelige campingminner for både gamle og nye gjester. Som på våre andre danske campingplasser vil vi investere i Klim strand camping og utvikle plassen for å skape en enda bedre opplevelse for våre gjester, sier investeringssjef Ola Bååth i First camp.

Klar for store steg
– Vi har brukt den første tiden i Danmark til å etablere en bedre og sterkere organisasjon, og kjenner at vi nå er klare for å ta de neste store stegene i Danmark, sier Kim Petersen, som er regionsjef for Danmark i First camp.

Han varsler at kjeden i 2022 skal investere om lag 15 millioner DKK i Danmark. Samtidig skal det være et tydelig fokus på opplevelser og underholdning for ulike aldersgrupper.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *