Ferda utvider til Bodø

Denne uka åpner Ferda Fauske en avdeling i Bodø. Målet er å komme enda tettere på kundene i Bodø.

Thomas Bermann blir Ferdas mann i Bodø. Foto: Ferda.

16. juni utvider Ferda Fauske sitt nedslagsfelt til Bodø. Konsernsjef Leif Terje Hansen forklarer at de har mange kunder i Bodø og har lenge hatt et ønske om et utsalgssted i byen.

– Vi har besøkt Bodø flere ganger, blant annet med utstilling utenfor City Nord. Tilbakemeldingene har motivert oss til å gjøre en satsing med et eget utsalgssted i Trålveien 35, hvor også Kjøretøyspesialisten AS holder til. Herfra kan vi tilby både nye og brukte bobiler og campingvogner.

Etter to år med Norgesferie og covid-restriksjoner er det ikke noe som tyder på at interessen for bobiler og campingvogner dabber av, skriver Ferda. Thomas Bermann blir Ferda Fauskes mann i Bodø. Han har lang erfaring fra bransjen.

– Vognsalget er i stor vekst i Nordland. I fjor økte salget over 50 prosent fra året før. Jeg møter stadig flere familier som setter pris på friheten og fleksibiliteten en campingvogn gir, sier Bermann som er glad for å komme inn en stor kjede som Ferda
– Det gir meg som selger et helt annet utvalg, jeg kan selge bobiler og campingvogner fra Ferdas 13 avdelinger, med det får jeg muligheten til å tilfredsstille kundenes ønsker og behov.

Stadig mer utleie
Som en følge av økende interesse for bobiler og campingvogner, er det også stor etterspørsel etter utleie. Ferda tilbyr utleie av bobiler og planen er at Bodø også skal bli en utleiedestinasjon.

Ferdas datterselskap Campr har en klar ambisjon å være den beste delingsplattformen for privat utleie av både campingvogner og bobiler, sier daglig leder i Campr, Kåre Johan Røinås.

Det er registrert ca 700 bobiler og ca 1 650 campingvogner i Bodø kommune. Det gjør kommunen til en av de med størst interesse for bobil og campingvogner i Norge. Også i Nordland fylke er interessen stor. Det er registrert hele 10 700 campingvogner. Kun Trøndelag fylke har flere med 12 600. Nordland er også nest største bobilfylke med 5 700 bobiler, kun slått av Hordaland med 6 100, skriver Ferda.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *