Ferda åpner i Trondheim

I neste uke er det offisiell åpning av Ferda Trondheim, men allerede nå slipper kundene inn døra i de nye lokalene.

Avdelingsleder Odd Arve Røed har allerede satt døra på gløtt for kundene. Foto: Ferda.

Ferda overtok Askjems Bobilformidling i Trondheim da de kjøpte Askjems. Dette var ikke nok for Ferda, som nå åpner nye salgslokaler, utstyrsbutikk og verksted på to adresser i Vuluvegen på Sveberg like øst for Trondheim.

– Vi har rekruttert inn flinke folk, både fra bransjen og nærliggende bransjer, og er nå klare for å åpne, sier konsernsjef Leif Terje Hansen i Ferda.

Fire ansatte på verkstedet og tre i salg tar allerede i mot kunder, men den offisielle åpningen av avdelingen skjer 8. juni.
Daglig leder for den nye avdelingen er Odd Arve Røed, som tidligere drev med formidlingssalget i Trondheim.

Ferda i Trondheim utvikles til en fullverdig avdeling i nye lokaler. Foto: Ferda.

– Siden dette er en nyetablering i Ferda så gjør vi en litt forsiktig oppstart. Vi har et langsiktig perspektiv i Trondheim og skal bygge stein på stein. Foreløpig blir det en litt glidende overgang fra formidlingssalget til en ordinær avdeling.

– I løpet av høsten inngår Ferda Trondheim flere spennende forhandleravtaler som sikrer at avdelingen kan tilby mye av det samme utvalget som vi kan fra de resterende avdelingene, forteller Hansen. Avtalen med de enkelte merker må gjøres per avdeling, men med det kommende modellåret lover han flere merker på plass fra september.

– Vi vil fortsette en gradvis rekruttering for å bygge opp en storstue sentralt i Trøndelag. Vi kommer også til å satse på utleie. Både Campr og McRent kommer til å kunne tilby både campingvogner og bobiler til leie her, sier Hansen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Ferda åpner i Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *