Et eget bobilbord der ukjente kan møtes på restauranten

Fem par i fem bobiler var helt ukjente til de møttes på en restaurant. De hadde valgt å sitte på “bobilbordet”. Kan dette konseptet finne veien til flere restauranter?

Fem par, ukjente for hverandre møttes på “Husbilsbordet”. Foto: Pressemelding.

Axmarbrygga havskrog i Boskär om lag 50 km nord for Gävle på Sveriges østkyst har innført et nytt konsept – Husbilsbordet. Kroen driver en bobilplass med om lag 40 plasser. Besøkende som ønsker å spise i restauranten kan velge å spise ved “husbilsbordet”. Alle som ønsker det blir plassert ved dette bordet og kan møte andre kjente eller ukjente til et måltid og hyggelig samvær. Ideen bak tilbudet er å bringe bobilfolk som ikke kjenner hverandre sammen.

Sist lørdag var det første gang “Husbildsbordet” ble arrangert. Fem par deltok og restauranten kan fortelle at de fem parene hadde en trivelig kveld der de fortalte hverandre om reiseopplevelser og ga tips om sine favorittplasser. Det var dette bordet som ble sittende i restauranten lengst utover kvelden.

– Dette var en veldig hyggelig og trivelig kveld. Vi håper dette kommer på flere steder. Det er alltid morsomt å treffe flere bobilfolk, sa Lis Bangren fra Västerås.

Det er ingen tvil om hvem som skal sitte ved dette bordet. Foto: Pressemelding.

– Vi har siden starten gjort alt vi kan for at bobilgjester skal komme og trives hos oss. Ambisjonen er å være Sveriges beste bobilplass, forteller grunnleggeren Yngve Persson i en pressemelding.
– Derfor er det ekstra morsomt å være først i Sverige med konseptet for “Husbilsbordet”. Han oppfordrer bobilgjester til å spørre etter “Husbilsbordet” når de kommer til restauranten. Og selv om du velger å sitte ved et vanlig bord lover han å by alle bobilgjester på både aperitiff og kaffe.

For overnatting på bobilplassen tar Axmarbrygga 110/160 SEK hhv med og uten strøm. Tømming, fylling og toalett er tilgjengelig på bobilplassen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Et eget bobilbord der ukjente kan møtes på restauranten

  1. Ja, svenskene har virkelig skjønt det. Alltid trivelig å reise rundt i Sverige og føle seg velkommen og bli satt pris på som gjest. Det er selvfølgelig mange flotte plasser drevet av fint vertskap også i Norge, men generelt har vi absolutt mye å lære av “søta bror”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *