Enighet om sted for Caravan salon fram til 2028

Messe Düsseldorf GmbH og Caravanning Industry Association (Caravaning Industrie Verband e. V. (CIVD)) viderefører samarbeidet om Caravan salon i Düsseldorf fram til 2028. Den nye kontrakten ble signert tidligere i januar.

Caravan salon skal arrangeeres i Düsseldorf minst til 2028. Foto: Messe Düsseldorf / Constanze Tillmann.

Fra 1962 til 1993 ble Caravan salon arrangert i Essen. Siden 1994 har Caravan salon blitt holdt årlig på Messe Düsseldorf og er en av de få store messene som arrangeres årlig.

– Messens flytting til Düsseldorf i 1993 var et lykketreff – både for selve arrangementet og for oss som messeselskap. Sammen med CIVD har vi utviklet Caravan salon videre og gjort den til det den er i dag – verdens største og mest relevante messe for campingsektoren. Det tillitsbaserte, konstruktive og fruktbare samarbeidet med foreningen samt lojaliteten mange utstillere viser til sin ledende messe danner grunnlaget for denne felles suksessen. Jeg er glad for at vi også i fremtiden vil forme denne veien sammen, sier Erhard Wienkamp, administrerende direktør i Messe Düsseldorf.

– Samhold, kontinuitet og innovasjonskraft er kjennetegnene til campingsektoren og er foreningens formål. Derfor er vi veldig glade for å ha hatt en sterk partner ved vår side i Messe Düsseldorf i over 30 år nå, som deler disse verdiene og lidenskapen for caravaning som ferieform sammen med oss.

– Takket være dette tillitsbaserte samarbeidet har Caravan salon blitt etablert som et fyrtårn for vår bransje og et tilbehør som caravanåret er vanskelig å forestille seg uten. Når det er sagt, har alle involverte parter aldri hvilt på laurbærene av de mange tidligere suksessene, men alltid utviklet videre og optimalisert messekonseptet. Vi vil også i fellesskap følge denne suksessformelen i fremtiden, sier Daniel Onggowinarso, administrerende direktør i Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD) i pressemeldingen.

Den 62. Caravan salon i Düsseldorf arrangeres fra 26. august til 3. september 2023.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *