Det blir tradisjon med vårmesse i Vikingskipet

Etter fjorårets oppstart med fritids- og caravanmesse i Vikingskipet ser det ut til at Konrad Sel gjør dette til en tradisjon. Helga etter påske er det klart for ny messe.

Messecampen utenfor Vikingskipet åpner torsdag 4. april om ettermiddag. Foto: Knut Randem.

For over 20 år siden arrangerte Sel de første utgavene av Caravanmessen i Vikingskipet. Etter mange års opphold kom han i fjor tilbake til Vikingskipet med et utvidet konsept som omfatter både bobil, camping, jakt, fiske, utstyr, friluftsklær og biler for å nevne noe.

Sel forteller at han har fått med seg de fleste utstillerne fra i fjor til ny messe i år. For bobil og caravan har utstillerarealet økt med 30 prosent til 4 000 kvm. Resten av arenagulvet i Vikingskipet fylles med beslektet og mindre beslektet fritidsinnhold.

Sel har stor tro på at denne miksen av utstillere er tiltalende for et større publikum.

Konrad Sel er i ferd med å skape en tradisjon. Foto: Knut Randem.

I bobil og caravansegmentet er det mer eller mindre lokale forhandlere som stiller ut. Blant dem finner vi Håkon Camping, Moelv Bil & Caravan, Løviksnes Caravan, Elverum Caravansenter og Viken Bobil. Sammen skal de vise et bredt utvalg av bobiler og campingvogner.

Utstyrsleverandørene er på plass med butikker. Caravan Supply dobler størrelsen på sin stand fra i fjor og Kama fritid deler stand med Elverum Caravansenter. Batterier, spikertelt og tilhengere blir det også mulig å fordype seg i på på respektive stands.

Det blir også mulig å fornye fritidsgarderoben. Blant annet kommer Oslo Sportslager som sammen med Hoka skal gi solide tilbud på sin stand.

Biler, båter og motorsykler er også en del av utstillermiksen. Tesla skal i følge Sel vise mulighetene for å overnatte i bilen mens Sulland stiller med et utvalg merker. Motor, sykkel og først og fremst innlandsbåter blir det også mulig å se messa.

Kartet under er oppdatert med utstillere per 19. mars. Du finner detaljer og oppdatert informasjon på fritidogcaravan.no.

Klikk for større bilde.

Messa arrangeres i dagene 5. til 7. april. Fredag og lørdag er det åpent fra kl 10 til kl 18 og søndag fra kl 11 til kl 16. Billetten koster kr 100 per person.

Som i fjor arrangeres det messecamp utenfor hallen. Der koster det kr 200 per natt og det er noen muligheter for strøm. Arrangør av messecampen er NBCC, avdeling Hamar og omegn.
Det er også parkering for en femtilapp for de som ikke overnatter.

Fredag kveld blir det messefest. Inngang blir kr 50. Da blir det musikk og du kan kjøpe mat og drikke etter eget humør.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *