De beste campingplassene

Beste utforming av campingplass. Faksimile av Camping- und Ferienpark Teichmanns hjemmeside.

Beste utforming av campingplass. Faksimile av Camping- und Ferienpark Teichmanns hjemmeside.

Tysklands svar på norske NAF har for ellevte gang kåret de beste campingplassene i Europa. Vinnerne i de seks kategoriene kan alle være mønstre for de fleste campingplasser i Europa. Kåringen ble gjennomført ved åpningen av den store reiselivsmessa, og kanskje den nest viktigste bobilmessa i Europa, CMT i Stuttgart. Messa åpner i dag og holder åpent i en drøy uke.

Kåringen omfatter alle europeiske campingplasser og rangeringen gjøres av en uavhengig jury.
I kategorien for beste utforming av campingplass gikk Camping- und Ferienpark Teichmann i Cöhl-Herzhausen i Tyskland til topps.  Juryen framhever den oppfinnsomme utformingen som deler opp plassen og gir både unge og andre grupper en god familiecampingplass .

I kategorien for beste fritidstilbud gikk Centro Vacanze Pra`delle Torri i Caorle i Italia til topps.  Aktivitetsparken her gir et uformelt og allsidig tilbud til alle fra 11 til 21 år. Den framheves som en plass som passer spesielt bra for denne aldersgruppen.

Nederlandske Camping de Papillon i Denekamp i Nederland vant prisen som Europas mest miljøvennlige campingplass.

I kategorien for beste tilgjengelighet vant spanske Camping Lo Monte i Pilar de la Horadada. Juryen framhever spesielt innendørs bassenget og andre viktige aktiviteter som er helt uten hindringer for bevegelseshemmede.

Beste plass for utleie ble Camping Les Alicourts Resort i Pierrefitte-sur-Sauldre i Frankrike. God plass og økologiske løsninger ble framhevet av juryen.

En spesialpris ble tildelt den tyske campingplassen Südsee-Camp i Wietzendorf. Her kan de med B-førerkort få opplæring til B96 (tilhenger) i et samarbeid plassen har med en kjøreskole. Tilbudet kan neppe benyttes av utenlandske gjester.

3547 campingplasser var i fjor oppført med tre eller flere stjerner i ADACs campingkatalog. 142 av disse ble vurdert av juryen.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *