Tores Caravansenter AS er konkurs

Konkurs. Faksimile av hjemmeside.

Konkurs. Faksimile av hjemmeside.

Det ble i Glåmdal tingrett i går åpnet konkurs i Tores Caravansenter AS. I september trakk revisor seg fra sitt oppdrag og i november ble selskapet varslet om tvangsoppløsning. Nå er konkursen et faktum.

Det ble 12. januar åpnet konkurs i selskapet med postadresse i Kirkenær. Advokat Helge Hartz i Advokatfirmaet Consensus er oppnevnt som bobestyrer.
Han har ennå ikke full oversikt over omfanget av konkursen, men slår fast overfor Bobilverden at det ikke er grunlag for videre drift i Tores Caravansenter AS. Til det er utestående fordringer for store.
Sparebanken Hedmark har pant i varelageret og et samlet krav på 5 millioner kroner. I tillegg forteller Hartz at det er flere andre kreditorer.

Kunder er berørt
Det er grunn til å tro at flere kunder har betalt inn beløp uten å ha mottatt varen de har betalt for. Hartz har registrert oppslag om dette i lokalavisene, men har selv ikke oversikt over dette så kort tid etter konkursåpningen.
I følge det som har blitt skrevet i lokale medier kan det være begått straffbare forhold i forbindelse med konkursen, sier Hartz, men det har han ikke selv oversikt over nå. Han sier det vil bli undersøkt.
Bobilverden har forsøkt å komme i kontakt med daglig leder, men uten å lykkes.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *