Carado feirer 15 års eksistens

Modellåret 2022 er et spesielt år for Carado. Da feirer bobilprodusenten 15 år. For å markere dette jubileet presenterer Carado en fin jubileumsutgave i forskjellige oppsett: Edition15, med mange spesialfunksjoner.

Carado V339 i Edition15 -versjonen.

Edition15-modellene er tilgjengelige i helintegrert, delintegrert og bybobilet. Hver har sine egne Edition15 -fordeler.

I de helintegrerte modellene har fronten og dashbordet blitt redesignet for et nytt helhetlig utseende. For den kommende sesongen er det også endringer i bybobilene. Alle modellene kan bestilles med et popup-tak som ekstrautstyr (for to soveplasser). Dette gjør også bybobilen egnet for en komplett familie eller en ferie med venner.

Edition15 -utstyret i helintegrerte bobiler inkluderer en ny dør med et vindu, nye vinduer rundt, den komplette Style -pakken og en spesiell «levende atmosfære».

Carados integrerte får en ny front for det kommende modellåret.

Edition15 delintegrerte bobiler er utstyrt med et sølvfarget førerhus, mørklegging i førerhus, en dør med et vindu og et 167-liters kjøleskap.

Carado bobil i ny farge.

Edition15 Camper Vans har løftetak, markise, mørklegging i kabinen og en spesiell maritim atmosfære. Endelig har Edition15 Camper Vans en 140 hk motor, et grått metallisk eksteriør, en markise og også den spesielle livstilstemningen.

Tekst: Willem Laros, BoCM

Artikkelen er tidligere publisert i Bobil- og Caravanmagasinet
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *