Campingplasser kommer til kundene på YouTube

Campingplasseier Adrian Thomson savner kundene sine og starter direktesending på YouTube for å holde på det sosiale fellesskapet i disse koronatider.

Sendingen skal foregå fra selskapslokalene på Rullestad camping. Foto: Rullestad camping.

I kveld kl 18 går startskuddet for den første direktesendingen fra Haraldshaugen og Rullestad camping. Thomsen lover kviss, informasjon, bilder sendt inn av deltakerne og premier. Det blir ny sending til samme tid i morgen og hver lørdag framover inntil videre.

– Når kundene ikke kan komme til oss for å være sosiale får vi komme til dem, sier Thomson. Campingplassene er åpne, men fellesområder er avstengt og mulighetene for sosiale samlinger finnes ikke slik situasjonen er nå.

– Sendingen starter kl 18, men vi er litt usikre på lengden. Vi har laget et manus og tror det vil vare 35 til 45 minutter. Når sendingen er over vil det være mulig å se den i opptak, sier han. Både direktesendingen og opptaket blir å se på deres YouTube-kanal, den finner du her (ekstern lenke).

Thomson har utfordret gjestene til å dele bilder på campingplassenes Facebook-side før sendingen og fortelle om hva de driver med nå i de vanskelige virustidene slik at andre kanskje kan bli inspirert av deres innlegg. Blant de bildene som kommer med i sendingen blir det trekning og premier sponset av Haugaland caravan.

Sendingen blir et samspill mellom flere elementer. Til kviss-en skal de benytte app-en Kahoot og de kommer til å gi en enkel veiledning om bruken av denne før kviss-en begynner. Gå gjerne til kanalen litt i forkant og se på vår forhåndsinformasjon, oppfordrer Thomson.

Thomsen anbefaler at du ser på sendingen på en pad eller pc slik at du holder mobiltelefonen ledig slik at du kan bruke Kahoot på den.

Studioet for sendingen er i selskapslokalene på Rullestad camping og bardisken er blitt forfremmet til sendingsdisk.

– Det er viktig at vi holder sammen nå og tar vare på hverandre. Så får vi håpe at alt går tilbake til normalen så fort som mulig, sier Adrian Thomson. Han er spent på hvordan premieren i kveld skal gå, men lover at de gjør så godt de kan.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *