Bobil for Ladyen?

Disse 12 kvinnene fikk frie hender til å utforme en Lady Camper. Foto: Hymer.

Disse 12 kvinnene fikk frie hender til å utforme en Lady Camper. Foto: Hymer.

Er det behov for spesialutviklede bobiler for de kvinnelige bobilistene? Det mener åpenbart Hymer. De har latt 12 unge kvinner utvikle konseptet Lady Camper.

Detalje av skooppbevaring. Foto: Hymer.

Detalje av oppbevaring. Foto: Hymer.

Prosjektet startet i fjor hos Hymer i Bad Waldsee. 12 kvinner under opplæring i konsernet ble samlet i en prosjektgruppe. De planla og gjennomførte utviklingen av en Lady Camper. Den har fire sengeplasser, fem sitteplasser og er bare 489 cm lang.

Prosjektet tok utgangspunkt i en Hymer Car. Dette er en bobil som i utgangspunktet ikke defineres som campingbil i Norge fordi den har for lav innvendig takhøyde i kjørbar stand. Den blir derfor uforholdsmessig dyr å ta inn til Norge.

Nå er vi ikke sikre på om Hymer kommer til å lansere Lady Camper som selvstendig modell eller om de kommer til å benytte den som et prosjekt for utvikling av de øvrige modellene. Lady Camper ble uansett presentert offentlig for første gang under en utdanningsmesse tidligere i år. Der skal den ha blitt godt mottatt.

Prosjektgruppa har åpenbart lagt vekt på interiøret og de praktiske detaljene slik kvinner ser dem. Flere av disse kan antakelig med fordel inkluderes i de konvensjonelle bobilmodellene. Eller hva synes våre lesere?

Her kan du se et bildeshow med bilder fra prosjektet (alle bilder ved Hymer):

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *