Bergen tilbake på bobilkartet

Etter et par turbulente år mer eller mindre uten et tilbud, er Bergen fra i dag igjen på bobilkartet. Ryktet gikk foran og flere fant veien dit i helgen.

Bobilplassen ved Bergenshallen blir igjen et populært tilbud. Foto: Ivar B. Johansen.

Mandag 9. mai er dagen Bergen igjen er på bobilkartet. Bobilplassen ved Bergenshallen åpner igjen etter halvannet års stengning. Da stengte den fordi idrettsetaten «trengte området til egne formål». Bymiljøetaten har i mellomtiden jaktet på en alternativ bobilplass. I fjor sommer ble et område noen hundre meter fra Bergenshallen tatt i midlertidig bruk, men tilbudet var svært enkelt og kun tilgjengelig i noen sommermåneder.

Bobilverden.no kunne i mars fortelle at bobilplassen ved Bergenshallen skulle åpne igjen i begynnelsen av mai. Bobilfolket har åpenbart vært utålmodige. I sosiale medier fortelles det at folk har benyttet plassen i helgen. Flere skal også ha benyttet plassen i deler av den stengte perioden.

Det er avdelingsleder Arvid Heggestad i Bymiljøetaten som i dag bekrefter at bobilplassen ved Bergenshallen igjen er åpen. Plassen er som før selvbetjent og koster nå kr 300. Av fasiliteter er vann og tømming tilgjengelig. Det er også strøm til en del av plassene.

Bobilplassen ligger blant annet nært Storetveitvannet og Ulriken. Ønsker du en tur inn til Bergen sentrum kan du enkelt ta bybanen fra Sletten shoppingsenter. Da er du i Bergen sentrum på circa 10 minutter.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Se detaljer og kart på Bobilplassen.no: Bergenshallen

Del dette med andre:

  2 comments for “Bergen tilbake på bobilkartet

  1. Gode nyheter! Men hva med plasser uten strøm, koster de det samme, og kan man ev. piggybacke via en annen bil uten at det blir problemer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *