AL-KO kjøper opp produsent av hengerfester

DexKo Global med datterselskapet AL-KO fullfører oppkjøpet av Brink, en ledende leverandør av slepeanlegg gjennom 70 år.

Brink har i 70 år levert slepeanlegg til ulike kjøretøy. Foto: Brink Group.

Brinks produktportefølje inkluderer faste, avtagbare, uttrekkbare og neste generasjons hengerfeste. Koblingen mellom tilhenger og tilhengerkoblinger er en naturlig forlengelse av DexKos produktspekter og teknologi, skriver selskapet i en pressemelding.

Brink har 900 ansatte i åtte land. Etter oppkjøpet vil AL-KO sysselsette om lag 3800 ansatte på 40 steder i verden.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Brink velkommen til DexKo-familien, sier Fred Bentley, administrerende direktør i DexKo Global.
– Dette oppkjøpet utvider vår globale lederposisjon, gir utvidelse til nye produkter og teknologi og øker vår tilstedeværelse på ettermarkedet vesentlig. Brink har en utmerket virksomhet som passer godt til DexKo. Vi gleder oss til å samarbeide med ledergruppen og Brink-ansatte for å fortsette veksten.

AL-KO omfatter nå disse 15 merkene: AL-KO, Aguti, Bankside Patterson, Bradley, Brink, CBE, cmtrailer-deler, E&P Hydraulics, G&S Chassis, Hume, Nordelettronica, Preston Chassis, SAFIM, SAWIKO og Winterhoff.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *