Westfalia åpner ny fabrikk

Den nye Westfalia fabrikken i Gotha i Thüringen i Tyskland står klar til å produsere rundt 1000 bybobiler i året når den kommer i full drift i 2018.

I Gotha i Thüringen åpnet Westfalia en ny fabrikk for et par måneder siden. Her vil Westfalia produsere bybobiler på vel 6000 kvadratmetere topp moderne fasiliteter, opplyser fabrikken i en pressemelding.

De siste årene har vært meget gode for Westfalia med solid produksjonsøkning. Det omfatter både egne produkter, hvor hovedtyngden er bybobiler, og spesialkjøretøyer de bygger for Mercedes og Ford. Dette har medført behov for kraftig økning av produksjonskapasiteten i Gotha, opplyser Mike Reuer, administrerende direktør i Westfalia. Gotha har gode logistikkmuligheter med lange tradisjoner i kjøretøyproduksjon. Noe som sikrer tilgang på kvalifiserte medarbeidere som kan levere god kvalitet.

Antallet ansatte er planlagt økt fra rundt 20 til mellom 50 og 60, for å nå produksjonsmålet på rundt 1000 kjøretøyer i året. Innen et år vil hele serien av Westfalia bybobiler bli bygget i Gotha, mens øvrige kjøretøyer som bygges for andre, fortsatt vil bli ferdigstilt i de gamle fabrikkanleggene i Rheda-Wiedenbrück.

fra Bobil- og CaravanMagasinet (BoCM)

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Ny rekordnotering for svenske campingplasser

Svenske campingplasser hadde en betydelig økning i antallet overnattinger i 2019 sammenlignet med året før. I Norge var økningen svært Read more

Rekordhøy interesse for bobil

2019 ble et vanskelig år for mange i bobilbransjen, men interessen for bobil var rekordhøy uten at det førte til Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *