Weinsberg varsler sin første helintegrerte bobil

Weinsberg-familien vokser og får ganske snart sitt første helintegrerte familiemedlem. Den nye bobilen vises for pressen for første gang om et par uker.

Knaus Tabbert er gjerrig med detaljene om Weinsbergs nye helintegrerte bobil. Dette er det eneste bildet de har sluppet så langt. Foto: Knaus Tabbert.

Knaus Tabbert GmbH varsler at de om kort tid vil vise Weinsbergs nye helintegrerte bobil. Weinsberg er kjent for kompakte bobiler, gjerne bybobiler og halvintegrerte modeller, men også en alkovemodell. På det norske markedet selges i dag tre halvintegrerte modeller; Cara Loft, Cara Compact og Cara Compact Pepper Edition. Cara Bus er bybobilen og Cara Home er navnet på alkovemodellen.

Hva den helintegrerte skal hete eller andre detaljer røper ikke Knaus Tabbert i sitt forsøk på å bygge opp forventningene før presentasjonen. De omtaler nyheten som sensasjonell. Da får vi håpe den er det.

Bobilverden.no vil være representert under lanseringen i Bad Griesbach. Vi skal da se nærmere på den.

Oppdatert: Vår leser Elsa Fåland har gjort oss oppmerksom på at Weinsberg (selvfølgelig) har hatt helintegrerte modeller tidligere. Hun har sendt oss bildene under som viser hennes 1997-modell. Vi får tro fargene i interiøret blir sensasjonelt oppgradert ved visningen av 2020-modellen.

Weinsberg 1997. Foto: Elsa Fåland.

Weinsberg 1997. Foto: Elsa Fåland.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Caravan salon begrenser besøket

Verdens største bobilmesse, Caravan salon i Düsseldorf skal avholdes, slår direktør Stefan Koschke fast. Flere tiltak gjennomføres for å redusere Read more

Innovasjonspris til Hymer

Hymer har fått årets tyske innovasjonspris for konseptkjøretøyet Hymer VisionVenture og en B-klasse MasterLine.

  1 kommentarer til “Weinsberg varsler sin første helintegrerte bobil

  1. Elsa Bergsaker Fåland
    3. juni 2019 at 16:15

    Vår første bobil var en helintegrert Weinsberg 1998 modell. Skjønner ikke når dere skriver at dette er den første helintegrerte bobilen til Weinsberg.

  2. Elsa Bergsaker Fåland
    3. juni 2019 at 16:28

    Har bilder av den men får dessverre ikke til å legge dem inn her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *