Vil ikke arrangere Caravanmessen

NCB sier nei til å være medarrangør av Caravanmessen 2020.

Du må vente på Caravanmessen til september 2021. Her fra åpningsdagen i 2015. Foto: Knut Randem.

– Som medarrangør av Caravanmessen 2020 har styret i Norges Caravanbransjeforbund (NCB), i samråd med våre medlemmer kommet frem til at det ikke er ansvarlig, verken økonomisk, helsemessig eller opplevelsesmessig å arrangere Caravanmessen 2020 under de rådende forhold med COVID-19 i Norge, sier styreleder Tor Grüner i en pressemelding.

Et klart flertall av bransjeforbundets medlemmer har i en avstemning, stemt nei til at Caravanmessen 2020 bør gjennomføres som planlagt. Det er en beslutning styret i Norges Caravanbransjeforbund enstemmig sluttet seg til i styremøte 4. juni.

– Norges Caravanbransjeforbund beklager at Caravanmessen 2020 ikke kan arrangeres som planlagt. Den er en viktig møteplass og salgsarena for våre medlemmer, men avgjørelsen om avlysningen er tatt av hensyn til utstillere, forhandlere, de besøkende og samfunnet for øvrig, sier styreleder Tor Grüner i NCB.

Den beslutningen NCB har tatt, er fullt ut i tråd med de beslutninger som våre svenske og finske bransjekolleger har tatt – ved ikke å arrangere sine caravanmesser til høsten.

Norges Caravanbransjeforbund ser frem til å kunne starte planleggingen av Caravanmessen 2021.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “Vil ikke arrangere Caravanmessen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *