Sunlight: Ford og nytt design i 2024-utgave

Sunlight satser på Ford og en solid oppfriskning av design og interiør i tre halvintegrerte bobiler i 3 500 kg klassen.

Det utvendige designet er frisket opp og baklysene blir det nye signaturelementet.

Allerede i desember inviterte Sunlight til pressevisning av sine nyheter for modellåret 2024. Et modellår som normalt starter i september året før. Den tidlige lanseringen må tas som et uttrykk for at Sunlight ønsker å komme i rute med sine modeller og leveranser i en tid som har vært krevende for produsentene.

Sunlight er slett ikke den eneste bobilprodusenten som har hatt problemer med å få et tilstrekkelig antall chassis fra Fiat. Og de er heller ikke de eneste til å velge Ford som sin nye preferanse. Sunlights nye modeller leveres med 130 hk og en seks trinns girkasse.

De tre modellene ser ganske like ut. En sofa på høyre side (under bildekanten) gir ekstra sitteplass i salongen. Dette er modellen T680.

Det er Sunlight T 670S, T 680 og T 690L som kommer i fornyet utgave til det neste modellåret. De tre modellene er 736 cm lange med unntak av T 670S som holder seg så vidt under 7 meter. Bredden er 232 cm, så det er bobiler som gir innvendig armslag. Utvendig høyde er 293 cm – 210 cm inne.

Den korteste modellen har plass til to eller fire senger mens de to lengre modellene også kan ha plass til en femte seng.

Sunlight satser på enkeltsenger bak.

Kjøkkenet er utstyrt med to kokebluss, en romslig oppvaskkum og et 156 liter absorbsjonskjøleskap med fryser.

T 670S, som er kortest, kommer med det plassbesparende vario-badet der deler av badet svinges over før du dusjer. De to andre modellene har romsligere bad.

Fra badet i Sunlight T 680 og T 690L.

Nytt interiør og design
Sunlight streber etter det ungdommelige og eventyrlystne i sin profil. Selv mener de at deres nye design og innredning understreker dette.

Utvendig er baklysene det nye signaturelementet med en belysning som strekker seg i full bredde. Ford-fronten er svart mens bodelen er hvit og grå med svarte designelementer. Det eneste logoelementet på sidene er nå palmen.

Sunlights bobiler får nye bredere dører på 63 cm.

Innvendig er det nye fargekombinasjoner som skal gjøre interiøret både varmt, harmonisk og moderne, for å bruke produsentens egne ord.

Det er lagt ned mye arbeid i å redesigne de små tingene som dørhåndtak, skyvelåser og kleskroker. Det er gjort oppdateringer i møbeldesign og belysning.
Bodelsdøra får nå en komfortabel bredde på 63 cm.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no
Alle bilder: Sunlight

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *