Starter produksjonen igjen

Sakte, men sikkert åpner stengte produksjonslinjer igjen. I dag er det Truma som melder at de har startet produksjonen, men med en mindre arbeidsstokk enn vanlig.

Trumas hovedkontor i Putzbrunn. Foto: Truma.

På grunn av koronakrisen har også Truma innskrenket virksomheten i de siste ukene. I midten av måneden startet familiebedriften igjen opp produksjonen med en liten arbeidsstokk.
– Vi er hele tiden i kontakt med produsentene og forhandlerne, og vurderer sammen den aktuelle situasjonen og tilpasser oss den nye utviklingen trinn for trinn, forteller administrerende direktør Alexander Wottrich i en pressemelding.

Gir bort masker
For gradvis å øke driften igjen har Truma konsultert en lege og på dennes råd iverksatt en omfattende rekke hygienetiltak.
– Dette gjør at vi kan følge alle retningslinjene fra Robert Koch Institut og beskytte personalet best mulig. Obligatorisk bruk av maske for alle medarbeiderne er en del av dette.
– Ettersom det mangler egnet beskyttelsesutstyr i helse- og pleiesektoren, donerer vi størstedelen av de mottatte maskene, i første omgang flere tusen stykker, til eldrehjem i området rundt München og institusjoner i helsevesenet”, sier Wottrich.
– Vi håper at vi snart skal få flere masker, for det er fremdeles svært store behov i pleiesektoren.”

Til tross for den begrensede virksomheten er Truma Service tilgjengelig for kundene fra hjemmekontor.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *