Caravan salon utsettes, skriver tysk blad

I Tyskland er alle store arrangementer forbudt fram til 31. august. Caravan salon skal etter programmet åpne 28. august, men blir etter alt og dømme utsatt.

Caravan salon er stedet der visjoner og neste års modeller presenteres. Foto: Knut Randem.

Caravan salon hevdes å være verdens største bobilmesse. Den avholdes hvert år i Düsseldorf og er arena for lanseringen av neste års modeller. Modeller som presenteres her blir oftest også presentert på Caravanmessen et par uker senere.

I 2019 hadde Caravan salon 268 000 besøkende. Det var ny rekord. Selv om flesteparten av de besøkende er fra Tyskland, trekker den også besøkende fra hele Europa.

I år treffer messen slik at åpningen skulle funnet sted før begrensningene på arrangementer i Tyskland blir opphevet. Den skal vare til 6. september. Det er heller ikke klart nå om tyske myndigheter vil forlenge forbudet mot store arrangementer.

Det tyske magasinet Promobil melder at messearrangørene nå arbeider med å finne en ny dato slik at messa eventuelt kan gjennomføres på et senere tidspunkt. Bladet kan også fortelle at en ny dato vil bli kunngjort i løpet av få uker.

På grunn av viruspandemien er også alle pressekonferanser som ofte arrangeres i juni av de europeiske produsentene avlyst. Det vil gi en alternativ informasjonsflyt om 2021-modellene i år.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *