Sikkerhetspris til Carado

corado_sikkerhetspris_13

Corado GmbH mottok DCCs sikkerhetspris 2013 for Carado T 448 ved åpningen av CMT i Stuttgart. Foto: Messe Stuttgart.

– Produsentene gjør det år for år vanskeligere for oss å finne kritiske punkter, Karl Zahlmann, president i DCC ved prisutdelingen.
– Det gleder oss. Ofte er det bare små ting som skal til for å øke sikkerheten. Likevel er sikkerhet i bobiler og campingvogner en grunnleggende del av gleden av å feriere i dem.
Prisen går til en bedrift som har skapt nye konsepter, oppfinnelser eller metoder relatert til sikkerhet.

Årets sikkerhetspris tildeles for bobilen Carado T448. I begrunnelsen ble gode kabelføringer og utformingen av møblene nevnt sammen med hele produksjonen av Carado.
– Dette viser at det er mulig å bygge bobiler som både har kvalitet, en hyggelig pris og møter kundenes behov, sa Zahlmann.

Teknologipris til alarm
– Selv om teknologiprisen er yngre, er den ikke mindre viktig, sa Zahlmann.
– Campingfolket er som forbrukere avhengig av godt og praktisk utstyr. Den enkelte utstyrsprodusent legger grunnlaget for en trygg og komfortabel ferie.
Teknologiprisen gikk til TriGasAlarm, som omtales som et lite og flott tilbehør som bør være naturlig i enhver bobil og campingvogn. Den varsler om farlige konsentrasjoner av flere gasser og røyk. Produsent er Linnepe.

DCC presenterte etter prisutdelingen den 63. Utgaven av DCCs campingguide på 942 sider med omtale av 1400 steder i Tyskland og om lag 6000 i Europa.
DCCs hjemmeside finner du på www.camping-club.de.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *