– Verdens største turist- og rekreasjonsmesse

Arrangørene av CMT i Stuttgart hevder de har verdens største utstilling innen turisme og rekreasjon. CMT, som åpnet i dag, er også den andre av Tysklands store messer av interesse for bobilfolket. CMT varer fram til 20. januar og vil ventelig få godt over 100.000 besøkende.

– Interessen fra utstillerne har vært enorm, sier prosjektleder Alexander Ege. Plassene ble bestilt tidlig og det har vært venteliste fordi mange utstillere ville ha bedre plass. Som en konsekvens av dette har utstillingsarealet i år blitt utvidet.

Også camping- og bobil-delen av CMT har i år blitt utvidet. Der vil utstillerne blant annet vise mer enn 800 kjøretøy i ulike størrelser og prisklasser. Mange utstillere har varslet nye modeller, som ikke var med på Caravan salon tidlig i høst.

Det dreier seg ikke bare om bobiler og campingvogner, men om alle typer utstyr til disse. Det som skille denne utstillingen fra andre er at den i stor grad også tar for seg reisemålene og andre ferieformer enn ”caravaning”.

Bobilverden besøker CMT i slutten av uka og vil rapportere om aktuelle nyheter direkte fra Stuttgart og de påfølgende dagene.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *