Nytt oppblåsbart fortelt til bakdør

Fortelt til bakdøra på bybobilen var kanskje ikke det du hadde tenkt på, men nå har du kanskje muligheten. Kampa har utviklet en ny modell beregnet spesielt på de som bygger om varebiler.

I pressemeldingen er det nye fortelt vist bak på en bybobil. Foto: Kampa.

Rally AIR Pro 240 T/G er navnet på det nye forteltet. Det skal ha alle de vanlige funksjonene og detaljene du finner i Kampas øvrige oppblåsbare fortelt.

Forteltet er som nevnt spesielt utviklet for å passe til ombygde kassebiler med «låvedør» bak, men det betyr i følge medsendt bilde at den også passer bybobiler med ditto dører.

Den nye modellens Dual-Pitch™-taksystem har god plass i høyden og kan også settes igjen på leirplassen mens du utforsker nærområdet, skriver Dometic i en pressemelding.

Den høydejusterbare forbindelsestunnelen som er utviklet av Kampa gjør dette frittstående teltet egnet til de fleste varebiler som er på markedet i dag. Doble stropper, plassert i sidene, trekker inn overflødig materiale for å sikre tetning mot bilen.

Teltet er egnet til varebiler fra 2,20 – 2,75 m høyde. De justerbare stroppene er plassert lavere, noe som betyr at montasje og justering kan gjøres uten behov for et trinn eller en stige. Prisen er i pressemeldingen oppgitt til kr 16 150.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *