Nå kan du grille med en app

Av alle app-er det er mulig å lage så måtte det selvfølgelig dukke opp en app som forteller deg når du skal snu kjøttet på grillen og når det er ferdig.

Alle griller kan bli en smargrill, mener Weber. Foto: Weber.

Noen påstår at kjønnsrollene når det grilles i familiene er slik at mor rydder, pynter, lager salat og saus og marinerer kjøttet. Fars jobb er å grille og ta seg en øl. Om det er riktig så kan far nå konsentrere seg mindre om grillingen.

Grilleverandøren Weber hevder nå at de kan gjøre en hver grill til en smartgrill. Det nye steketermometeret Weber Connect Smart Grilling Hub fra Weber, gjør enhver grill om til en smartgrill og hjelper deg med å oppnå perfekt grillet mat med sin steg-for-steg grillguide, heter det i pressemeldingen vi har mottatt.

Steketermometeret sender varsler direkte til din smarttelefon om alt fra når maten er ferdig, til når det er på tide å snu og servere den. Grilling har visst aldri vært enklere.

Termometeret kommuniserer med app-en i mobilen din. Foto: Weber.

Weber Connect Smart Grilling Hub integrerer kunstig intelligens og nesten 70 år med grillkunnskap, og utnytter noe av den mest avanserte matlagingsteknologien som finnes. Det betyr at alle grillere kan bli grillmestere, mener Weber.

Appen inneholder en rekke grillprogrammer med detaljerte instruksjoner, utviklet av Webers grillmestere. Nytt innhold vil også kontinuerlig bli utviklet og lagt til.

– Å ha riktig informasjon til rett tid er nøkkelen til å oppnå perfekt grillresultat og til å utvikle ferdighetene dine som griller. Weber Connect Smart Grilling Hub gir deg begge deler og forbedrer med det hele grillopplevelsen, sier Chris Scherzinger, administrerende direktør i Weber-Stephen Products LLC.

Og vi som trodde grilling handlet om å lære av egne feil…

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Nå kan du grille med en app

  1. “Og vi som trodde grilling handlet om å lære av egne feil…”

    +1 👍

    Venter spent på en app som tar seg av rengjøring av grillen etter bruk …… 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *