NRK Sommeråpent drar på camping!

I seks uker skal Sommeråpent-redaksjonen feire campinglivet. Fra Fevik i sør til Alta i nord skal de jakte på den nostalgiske sommerfølelsen, leke og oppdage Norge som ferieland. Her er reiseruta deres.

Prosjektleder for Sommeråpent, Anja Stabell (t.v.) og redaksjonsleder Hanne Roaldsen på befaring hos Gloppen camping og fritidssenter. Foto: NRK.

I fjor vandret Lars Monsen gjennom fire vakre fjell-landskap og Sommeråpent hadde sendinger langs ruta. I år er det en av de mest populære ferieformene som skal utforskes, nemlig camping, melder NRK i en pressemelding.

– Vi ønsker å speile det gode livet på camping og de livslange relasjonene som mange knytter. Vi vil bli kjent med campingturistene der de er og feire samholdet. Og kanskje slå hull på en myte eller to om denne ferieformen, sier Hanne Roaldsen, redaksjonsleder i NRK underholdning.

Årets sendinger starter tirsdag 2. juli på en av Norges eldste campingplasser, Moysand familiecamping i Fevik i Aust-Agder. I seks uker vil Sommeråpent flytte seg videre nordover fra campingplass til campingplass og ende opp i Alta i Finnmark. På hvert sted kan familier melde seg på “campinglekene”, og to familier vil konkurrere gjennom uka til en vinner kåres siste dagen. Både kjente og lokale artister vil sørge for herlig sommerstemning.

– Vi er ikke helt klare til å offentliggjøre hvem som skal lede årets Sommeråpent, men at det blir seks par kjente og kjære programledere, det er sikkert! sier Roaldsen.

Her er reiseruta til Sommeråpent 2019:
Uke 27: Moysand familiecamping, Fevik
Uke 28: Larkollen camping, Larkollen
Uke 29: Gloppen camping og fritidssenter, Sandane
Uke 30: Storsand gård camping, Malvik
Uke 31: Kabelvåg feriehus og camping, Kabelvåg
Uke 32: Alta strand camping & apartments, Alta

Så om du vil stikke fram panseret ditt, så vet du nå hvor du skal være når.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “NRK Sommeråpent drar på camping!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *