Ned i år, men opp neste år?

Elmia HusvagnHusbil som ble avsluttet i går konstaterer at interessen for mobile ferieopplevelser fortsatt er høy.

Messen i Jønkøping var i år rekordstor og bransjen uttrykker framtidstro.
– Under de fire messedagene selges om lag 20 prosent av det årlige salget i Sverige, sier messens prosjektleder Jörgen Nyström.
Ved årets messe ble arealet utvidet til ytterligere en hall og utstillingsarealet var på 32.500 kvm. Alt ble utsolgt, melder Elmia.
Det svenske markedet for campingvogner og bobiler hadde en tydelig nedgang i årets første halvår, men dette skal det ikke ha vært spor av under messen.
– Den bransjeundersøkelsen Elmia HusvagnHusbil har gjennomført viser at nedgangen i det svenske markedet blir på 10 prosent i år, sammenlignet med det historiske toppåret 2011. I samme undersøkelse svarer bransjen at den venter ny økning i salget i løpet av neste år, forteller Jörgen Nyström.

Det meldes at trenden på Elmia var at det ble vist mer luksus og komfort fordi det er det kundene etterspør. Så får vi se om det samme blir trenden vår hjemlige messe denne uka.

Elmia HusvagnHusbil er ikke så mye større enn Caravanmessen, som åpner i Lillestrøm torsdag denne uken, men de har flere utstillere.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *