Med campingbilen i bagasjen

Med uttrekbare moduler utrustes Campingboksen etter dine behov. Foto: Leverandør.

Dette er på alle måter lettvektsmodellen av en campingbil. Strengt tatt er det slett ingen campingbil, men løsningen oppfyller likevel mange av de samme behovene – om forholdene ligger til rette for det.

Man tar altså Campingboksen, som den heter, plasserer den i bagasjerommet på en Caddy, Berlingo, Peugeot Partner, Renault Kangoo, MB Combi, Ford Tourneo eller VW T5/T6 og vips så har du en bråte campingfunksjoner.

Når du kommer hjem tar du den ut og plasserer den i garasjen til neste ”bobiltur”.

Campingboksen er utstyrt med oppvaskbenk, kokeplate, skuffer og bokser, vannkanne, pottipotti-do, kjøleboks og annet etter hvordan kunden velger å ha den utstyrt. Campingboksen er modulbasert og settes sammen etter kundens ønsker.

På toppen kan det også monteres en sengeløsning som brettes ut (framover) når det skal soves.

Mer kompakt kan det neppe bli. Her kan du altså sove, gå på do og lage mat, men ikke dusje. Bruksområdet blir begrenset og spesielt usjenert er det ikke. Det er ikke denne ”bobilen” du benytter på bytur, men ute i naturen kan dette være telttur på hjul – eller hvordan vi skal beskrive det…

Dette er en løsning til helt bestemte behov. Om noe skal kalles campingbil og ikke bobil, så må det være denne løsningen.

Det var Icaravan.no som viste nyheten på sin stand på Caravanmessen. Den leveres i flere utgaver med priser mellom 20 og 30 000 kroner før du putter på ekstrautstyr. Mye billigere enn en ekte bobil altså, men med noen begrensninger…

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *