Max Fritid ekspanderer i Sverige

Lennart Svensson (t.v.) er kjøpt opp av Nils Magne Dahle i Max Fritid. Foto: pressemelding.

Den norske leverandøren av utstyr til camping- og bobilmarkedet er en av Nordens største utstyrsleverandører. Max Fritid eies av Kroken-gruppen. Gjennom oppkjøp sikres vekst i Sverige og posisjonen i markedet.

– Vi investerer for fremtiden og er svært fornøyde med oppkjøpet av den svenske utstyrsleverandøren Holiday Fritid. Vi ønsker å styrke vår posisjon i det nordiske markedet og Holiday Fritid er et solid firma, med god kompetanse innen caravantilbehør, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid AS.

– Vi har hatt et tett samarbeid med Max Fritid i mange år og det føles derfor riktig at de nå tar over driften av selskapet, forteller Lennart Svensson, administrerende direktør i Holiday Fritid. Svensson har vært i caravanbransjen siden 1963 og vil sitte i styret i det nye selskapet.
– Holiday Fritid har kunder i hele forhandlernettet i Sverige, og vi representerer mange av de samme produsentene. Selskapet vil drives som før, og på sikt ønsker vi å styrke virksomheten med et bredere produktsortiment, forteller Dahle.

Den nordiske caravanbransjen er i en voldsom vekst. Max Fritid leverer utstyr og tilbehør til cirka 150 caravanforhandlere i hele Norge, og hadde en omsetning på 131 millioner norske kroner i 2016. Virksomheten er en del av Kroken Gruppen AS, som har en årlig omsetning på cirka 900 millioner norske kroner.

Oppkjøpet er offentliggjort gjennom en pressemelding i dag.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *