Lians utvider i Tromsø

En av landets største og Nord-Norges desidert største bobilforhandler, Lians caravan & fritid AS i Målselv, åpner ny butikk i Tromsø.

Lians caravan & fritid AS overtar lokalene til Troms caravan i Tromsdalen utenfor Tromsø. Foto: Troms caravan.

Lians Tromsø åpner i lokalene etter Troms caravan. Troms caravan ble etablert i 2012 og ble så sent som i 2017 kåret til Gaselle-bedrift. Av ulike grunner har den framtidige driften av Troms caravan vært usikker.

Daglig leder Hege Lian har lenge vært på jakt etter en mulighet for utvidelse i Tromsø. Dette gir henne tilgang til egnede lokaler. Foreløpig har Lians Tromsø avtale med Kabe og Adria, men Lian sier til Bobilverden.no at merkene de fører i Målselv også er aktuelle for Tromsø. I Målselv selger Lians caravan & fritid Bürstner, Hymer, Laika, Niesmann+Bischoff, Solifer og Polar.

Lokalene i Tromsdalen er nå under oppussing og Hege Lian forbereder åpning så raskt som mulig. Hun understreker likevel at hensynet til kundene vil bli ivaretatt. Så selv om det ser litt rotete ut i en overgangsperiode vil det være drift.

Hege Lian understreker at de har hatt et godt samarbeid med Troms caravan i denne prosessen. De overtar også deler av varelageret og inventar. Daglig leder for Lians Tromsø AS blir Mona Gjerdrum.

Lians caravan & fritid har ønsket å bygge et nytt anlegg her på Andslimoen. Foto: Knut Randem.

Lians caravan & fritid har i lengre tid forsøkt å få til en omregulering og nybygg i Målselv. Det nye anlegget ønsker de å bygge tvers over veien for det nåværende anlegget på Andslimoen. Problemer med å få omregulert tomtearealer har imidlertid forpurret disse planene.

Hege Lian sier til Bobilverden.no at de ikke har gitt opp byggeplanene på Andslimoen, men må gjøre tiltak som dette for å beholde sin posisjon.

Lians hadde et årsresultat på over 10 millioner i 2017 av en omsetning på 253 millioner kroner.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Lians utvider i Tromsø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *