Lavere senger

Ønsket om lavere senger er innfridd i noen av Laikas modeller. Foto: Knut Randem.

Flere leverandører har tatt hensyn til etterspørselen etter senger som er lavere og lanserer enten variable høyder eller modeller med senger det er lettere å komme opp i. Skal vi gjette at det er den eldste aldersgruppen bobilister som ønsker dette?

Laika er en av produsentene som i flere av sine 2013-modeller kan tilby lavere senger.
Tommy Alvern i Abobil.no er likevel mer opptatt av å fortelle at han nå kan tilby senkeseng på 190×200 cm som tilvalg fra 2013 i Kreos 7019.
Bilen kom på markedet i fjor og har i følge Alvern utmerket seg både som vinterbil og i forhold til understellet.
– Dette er verdens raskeste bobil å varme opp. Det viste testen i Aldes testkammer. Bilen har også gjennomgått Al-Ko understelltest med høyeste score, sier Alvern.
– Bilen har dobbelt bunn og hele 17 meter med radiatorer. I gulvet er det tre lag med glassfiber og det er full gjennomstrømming i det doble gulvet.
– I frontruta har vi tre isolasjonslag; ruta og to gardiner. Den ene elektrisk styrt. Mellom disse lagene ledes varmen opp slik at kulda fra frontruta reduseres en hel del, forteller Alvern.

Selv om Laika ikke hadde helt nye modeller på Caravanmessen, kunne Alvern fortelle at de får en helt ny modell Rexoline i november.

Salongen i Laika Kreos 7019 skal tåle strenge vintere. Det er testet i Aldes kuldekammer. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *