Kroken-selskap blir hovedeier i varme og gass

Krokens datterselskap Max Fritid blir majoritetseier i Neptus AS og får hånden på rattet for Alde og Truma i Norge.

Nils Magne Dahle og Max Fritid (t.v.) overtar flertallet av aksjer fra Jarle Nilsen i Neptus. Foto: Pressemelding.

Neptus AS har agenturet for Alde og Truma i Norge. I snart 30 år har Neptus vært ledende på ettermarked og service til hele caravanbransjen på disse sterke merkevarene. Disse produktene inngår nærmest i enhver bobil eller campingvogn, uansett merke, skriver Kroken Gruppen i en pressemelding i dag.

I takt med en positiv utvikling i markedet over disse årene har behovet for tjenester og produkter økt til både komfort og på ettermarkedet. Dette har slått heldig ut for Neptus, og trenden er positiv. Dette er en perfekt match for både Max Fritid og Neptus med klare kommersielle synergier.

Max Fritid har i 25 år vært utstyrsleverandør til caravan- og bobilkunder i Norge. Senere også i Sverige.
– Neptus AS styrker oss på alle områder og med dette strategiske partnerskapet vil vi bli en dominerende og komplett aktør for hele fritidsmarkedet i Norge, sier daglig leder Nils Magne Dahle i Max Fritid.

– Vi er svært glade for å få alle de dyktige og motiverte ansatte med oss videre, og ikke minst gründer og daglig leder Jarle Hansen. Denne muligheten kunne vi ikke la gå fra oss, og for både Neptus og Max Fritid er dette en god løsning, som er vinn-vinn for begge parter, sier Dahle.

– Det er en tid for alt, og jeg har sett meg ut en partner for å ta Neptus videre og opp på et nytt nivå. Det er svært gledelig at det ble Max Fritid, som var mitt førstevalg. Det gir de ansatte, leverandørene og kundene trygghet, og den beste servicen i fortsettelsen, sier Jarle Hansen, gründer og daglig leder i Neptus AS.

Konsernsjef Morten Lillehagen i Kroken Gruppen sier i en kommentar at de investerer for fremtiden i Neptus og styrker dermed sin solide plattform med nok en renommert aktør. Dette vil ytterligere styrke Max Fritid og konsernet sin posisjon i markedet som en attraktiv og ledende samarbeidspartner for leverandører og kunder. Gjennomføringen er planlagt i løpet av november.

Max Fritid eier datterselskapet Holiday Fritid i Sverige og vil med Neptus passere en omsetning på 200 millioner kroner i 2021.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Kroken-selskap blir hovedeier i varme og gass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *