Kombiner golf og bobil

Er du en av dem som gjerne tar med golfkøllene på tur i bobilen? For mange er golf selve formålet med turen. Hva er da bedre enn å bo ved en golfbane og rusle noen få meter til utslag?

Mange golfbaner lar deg overnatte i bobil. OnTee prøver å samle dem i en bestillingstjeneste. Foto: Thomas Ward og Steve Momot (forside)/Pexels.

Den svenske tjenesten OnTee lar deg bestille golftid på over 1 100 golfbaner over hele Europa. I hjemlandet kan du også bestille overnattingsplass for bobilen i den samme tjenesten.

I Sverige har tjenesten knyttet til seg 149 golfbaner. Med et enkelt tastetrykk kan du se de 65 golfbanene som også tilbyr overnattingsplasser for bobiler.

OnTee har knyttet til seg over 1 100 golfbaner i ti europeiske land. Foruten Sverige har de tilknyttede golfbaner i Tjekkia, Slovakia, Spania, Italia, Portugal, Frankrike, Tyskland, Belgia og Portugal.

Foreløpig er det kun i Sverige tjenesten kan tilby overnattingsplasser for bobiler nær første hull. I de andre landene må du foreløpig nøye deg med å bestille starttid.

OnTee skriver i en pressemelding at de har hatt en fantastisk utvikling der bestilling av overnatting mellom april og september økte med 80 prosent sammenlignet med samme periode i 2022.

I juli, når etterspørselen etter golfovernatting i Sverige er på sitt høyeste, ble det bestilt nesten dobbelt sе mange bobilplasser og hytteovernattinger sammenlignet med samme måned i 2022.

– Ambisjonen er at bookingplattformen vеr skal være viktig for den reisende golferen. Vi ser en økende trend når det gjelder kombinasjonen bobil og golf. Derfor vil vi sette mye fokus på å utvide spekteret av antall golfklubber knyttet til OnTee, sier Fredrik Gaevert, forretningsutvikler i OnTee. Du finner tjenesten på ontee.com.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *