Konkurransetilsynet har gitt sin godkjenning. I dag overtas forhandleren

Konkurransetilsynet har godkjent Ferdas kjøp av Askjems Camping-Center AS. I dag gjøres transaksjonene som endrer navnet på Askjems til Ferda Tønsberg.

I dag flytter pengene seg og Askjems blir Ferda Tønsberg. Foto: Knut Randem.

Når Konkurransetilsynet har avsluttet sin behandling av oppkjøpet av Askjems Camping-Center AS, kan også transaksjonene gjennomføres. Selve handelen skjer formelt i dag, 30.mars. I den forbindelse endrer selskapet navn til Ferda Tønsberg AS og blir et søsterselskap av Ferda Norge AS.

– Utover det skjer det ikke noe spesielt, vi kommer til å bruke april og mai til å omprofilere til Ferda, alt fra arbeidsklær til skilt på bygget blir endret slik at det tydelig fremkommer at dette er en Ferda avdeling. Internt jobber vi for å få alt plass senest 1.juni, forteller konsernsjef Leif Terje Hansen i en epost til Bobilverden.no.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger etter at det ble kjent at Askjems blir til Ferda, både blant kunder og fra konkurrentene i markedet, men aller viktigst er det at de ansatte i Askjems ble fornøyde og gleder seg til overgangen, sier Hansen.

Hansen har fått med seg at noen er skeptiske til oppkjøpet, men påpeker at det er 109 organiserte forhandlere i Norge.

– De aller fleste er uavhengige av en kjede. Jeg tror det i mange år fremover kommer til å være en fin miks av veldrevne selvstendige forhandlere og forhandlerkjeder som Kroken, Arve Opsahl, Tellus og Ferda, avslutter Hansen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *