Hymer lanserer eget sykkel- og lastestativ

Et nytt lastestativ til bybobiler kan brukes til sykler, reservehjul eller som ren lasteplass. Du kan til og med ha to av dem bak på bobilen.

Hymer oppgir at det krever svært lite kraft å svinge opp syklene. Foto: Hymer.

Hymers Backrack+ er mer et lastestativ enn et sykkelstativ. Det er det også og med to stativer bak på bybobilen kan du få med deg fire sykler.

Stativet er laget for bybobiler på Fiat Ducato og Citroen Jumper og kan tilpasses etter det behovet du har for stabling og lagring bak på bilen. Du kan ha et stativ på hver dør.

Stativet er basert på komponenter der du velger de som passer ditt behov. Du kan for eksemel ha to sykler på det ene stativet og lagringsboks eller reservehjulet på den andre. Ski kan det også være plass til.

Trille på, feste og svinge rundt og opp. Foto: Hymer.

Enten du velger et eller to stativer avhenger av hvilket behov du har. Hvert stativ tåler inntil 80 kg og kan monteres på begge bakdørene. En skilt- og lysholder kan også fungere som et trinn inn bakdøren og tåler da 100 kg.

På sykkelkomponenten – Bike Carrier Swing – trilles syklene innpå stativet og, som navnet indikerer, så svinges de på plass på stativet. Den er også kompatibel med elsykler. Bakdøra kan åpnes med syklene hengende i stativet.

Stativet brukes etter behov med ulike komponenter. Foto: Hymer.

En hylle for en oppbevaringsboks skal tåle 20 kg last. Reservehjulsholderen skal være kompatibel med alle typer reservehjul, skriver Hymer i en pressemelding. Prisen for grunnstativet og de ulike komponentene er ikke oppgitt.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Hymer lanserer eget sykkel- og lastestativ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *