Hymer-gruppen dropper alle messer i 2020

Erwin Hymer Group (EHG) kansellerer all deltakelse i messer resten av året. Det inkluderer Caravan salon, som i går kunngjorde en ukes utsettelse for å gå klar av myndighetenes restriksjoner.

Martin Brandt trekker alle EHG-merker fra Caravan salon og alle andre messer i 2020. Foto: EHG.

Avgjørelsen gjelde alle EHGs merker som Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann + Bischoff, Laika, LMC og Sunlight.

Med tanke på den høye besøkstettheten på messer som Caravan Salon i Düsseldorf og tiltakene som er nødvendige for å redusere risikoen for smitte av koronaviruset, er det ikke fornuftig å delta i messer i år, skriver EHG i en pressemelding.

– Helsen til våre kunder, ansatte og handelspartnere er vår topp prioritet. Vi kan ikke ta lett på dette ansvaret. I koronakrisen – med dets spesielle krav til fysisk avstand og hygiene – en uformell atmosfære av informasjon, råd og kjøp er ikke lenger mulig. Vi ser imidlertid på dette som en grunnleggende forutsetning for en vellykket messe. Av denne grunn avstår vi å delta på alle messer planlagt i 2020. Denne avgjørelsen berører også verdens største fritidsmesse, Caravan Salon, som etter planen skal finne sted i begynnelsen av september, sier Martin Brandt, administrerende direktør i EHG.

Brandt understreker at den nåværende avlysningen skyldes en helt eksepsjonell situasjon og at han og EHG har sterk tro på bransjens gode posisjon i forhold til fleksible ferier der kundene er mindre begrenset av smitte fordi de klarer seg på egenhånd.

Martin Brandt er optimistisk med tanke på camping- og messesesongen i 2021. – Selv om vi må avlyse vår messedeltakelse i år, gleder vi oss allerede til å presentere våre nye produkter og nyvinninger for et bredt publikum på messer igjen neste år. Entusiasmen for avslappet og trygg reise med bobiler og campingvogner vil fortsette å vokse.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Regjeringen åpner for reiser til Danmark

15. juni åpnes Norge for reisende fra Danmark. Samtidig kan nordmenn reise til Danmark. Andre land kan bli åpnet samtidig.

Caravan salon begrenser besøket

Verdens største bobilmesse, Caravan salon i Düsseldorf skal avholdes, slår direktør Stefan Koschke fast. Flere tiltak gjennomføres for å redusere Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *