Hymer-gruppen dropper alle messer i 2020

Erwin Hymer Group (EHG) kansellerer all deltakelse i messer resten av året. Det inkluderer Caravan salon, som i går kunngjorde en ukes utsettelse for å gå klar av myndighetenes restriksjoner.

Martin Brandt trekker alle EHG-merker fra Caravan salon og alle andre messer i 2020. Foto: EHG.

Avgjørelsen gjelde alle EHGs merker som Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann + Bischoff, Laika, LMC og Sunlight.

Med tanke på den høye besøkstettheten på messer som Caravan Salon i Düsseldorf og tiltakene som er nødvendige for å redusere risikoen for smitte av koronaviruset, er det ikke fornuftig å delta i messer i år, skriver EHG i en pressemelding.

– Helsen til våre kunder, ansatte og handelspartnere er vår topp prioritet. Vi kan ikke ta lett på dette ansvaret. I koronakrisen – med dets spesielle krav til fysisk avstand og hygiene – en uformell atmosfære av informasjon, råd og kjøp er ikke lenger mulig. Vi ser imidlertid på dette som en grunnleggende forutsetning for en vellykket messe. Av denne grunn avstår vi å delta på alle messer planlagt i 2020. Denne avgjørelsen berører også verdens største fritidsmesse, Caravan Salon, som etter planen skal finne sted i begynnelsen av september, sier Martin Brandt, administrerende direktør i EHG.

Brandt understreker at den nåværende avlysningen skyldes en helt eksepsjonell situasjon og at han og EHG har sterk tro på bransjens gode posisjon i forhold til fleksible ferier der kundene er mindre begrenset av smitte fordi de klarer seg på egenhånd.

Martin Brandt er optimistisk med tanke på camping- og messesesongen i 2021. – Selv om vi må avlyse vår messedeltakelse i år, gleder vi oss allerede til å presentere våre nye produkter og nyvinninger for et bredt publikum på messer igjen neste år. Entusiasmen for avslappet og trygg reise med bobiler og campingvogner vil fortsette å vokse.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *