Godt nytt fra Røros

Lokalavisa Rørosnytt.no bringer gladnyheten til bobilfolket. Faksimile.

Endelig har noen tatt ballen og gjort noe på Røros, vil nok mange mene om dagens gladnyhet. Nå er det på plass et organisert overnattingstilbud tett på Bergstaden. Tilbudet er enkelt, men kan bli utviklet. Det er idrettslaget som har tatt ballen.

Det er lokalavisa Rørosnytt.no som brakte gladnyheten i går. De forteller at det er idrettslaget som har tatt jobben med å etablere et organisert overnattingstilbud på Øra stadion.

Røros Idrettslag søkte i høst Røros Kommunen om tillatelse til å etablere en midlertidig oppstillingsplass for bobiler på Øra Stadion. Dette ble godkjent i planutvalget i mai i år. Dermed har idrettslaget gjort klart til å ta imot bobiler på gressletta rett ovenfor tømmerhuset “Litj-Moen”.

– Dette er et tilbud for tilreisende bobil- eller campingturister som ønsker å parkere lovlig for natten, midt i verdensarven, sier styreleder, Dagfinn Moen til lokalavisa. Han forteller også at idrettslagets eiendom på Øra i mange år har blitt brukt som siste utvei for fortvilte campere.

Idretslaget etablerer oppstillingsplassen som et to-årig prosjekt for å se om dette kan gi lønnsom drift og inntekter til driften av idrettslaget.

Moen forteller at det ikke blir tilgjengelige fasiliteter på plassen i år, men håper at inntektene kan gi mulighet for investeringer i strøm, dusj og toalett. Gjennom lokalavisa ber han lokalbefolkningen bidra med å peke på tilbudet når de møter frustrerte bobilister.

Del dette med andre:

  1 comment for “Godt nytt fra Røros

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *