Fornyet Adria Coral – forenklet valg

Adria har forenklet valget av utstyrspakker. Her fra Coral Supreme. Foto: Adria.

Adria har forenklet valget av utstyrspakker. Her fra Coral Supreme. Foto: Adria.

Adria har gruppert sine bobilmodeller i fem hovedgrupper helintegrert, hybrid, halvintegrert, kompakt og van. Her representerer hybrid modeller med det Adria kaller alkovebobilens egenskaper. Disse halvintegrerte bobilene har senkeseng over salongen.

Både Sonic (helintegrert), Matrix (hybrid) og Coral (halvintegrert) tilbys i tre standardklasser; Axess med best pris, Plus med litt mer utstyr og Supreme som Adria kaller den luksuriøse varianten. Innen flere av disse standardklassene finnes det igjen varianter av utstyr og ulike planløsninger.

Hovednyheten er Coral-familien som leveres i seks ulike planløsninger med alle de tre utstyrsnivåene Axess, Plus og Supreme i to ulike interiørstiler.
Sonic får et interiør med blant annet høyglansede skapdører og en utvendig makover av utseendet.
Prisvinnende Matrix får nytt utvendig design, Trend Horizont interiør og flere planløsninger.
Compact får ny planløsning og et større kjøleskap.

Adria melder at deres vans øker i popularitet og Twin, som de kalles, får tre nye modeller. Twin kan nå leveres i ni planløsninger fra den korteste Twin 500S på bare 499 cm til den lengste Twin 640 med 636 cm. Fra 2014 kommer det tre nye modeller av Twin; 540 SPT, 600 SPT og 640 SPX.

2014-modellene av Adrias bobiler leveres i tre prisgrupper. Axess betegnes som økonomiutgaven mens Plus og Supreme har et høyere utstyrsnivå og bedre varmesystem. Supreme har Alde varmesystem.

– Ofte er produkttilbudet for bobiler kompleks og forvirrende for kundene. Adria ønsker å gjøre prosessen med å spesifisere valg og kjøpe bobiler enklere med denne inndelingen, sier markedsdirektør Matjaz Grm i Adria.

– De nye pakkene for for eksempel 2014 Coral gjør at kundene enklere kan velge bil, planløsning og utstyrsnivå som passer sine behov.
– De nye Coral-modellene er etterfølgerne til serien som det er solgt over 30.000 av siden lanseringen i 1999, forteller Grm.
– Dette er bobiler som har blitt verdsatt av sine eiere for holdbarhet og pålitelighet.
– Den nye Coral skal overgå dette. Den har fått et slankere utseende med en bredde på 229 cm og en høyde på 258 cm. Dette er bobilen som appellerer til både den erfarne bobilisten og nybegynneren, hevder Grm.
Han kaller Coral Axess for rimelig luksus. Han skryter av Corals nydesignede kjøkken, arbeidsplassen og lagringsmulighetene.
Leveransene av nye Coral har allerede startet.

Matrix har senkeseng over salongen. Foto: Adria.

Matrix har senkeseng over salongen. Foto: Adria.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *