En varm velkomst

logo2Bobilverden ble lansert i månedsskiftet august/september i 2012. Fram til årsskiftet viste Bobilverden fram mer enn 60.000 sider. Samtidig har antallet tilhengere/deltakere på Bobilverdens Facebook-side skutt i været og er nå over 3200. Det er en varm velkomst.

Det er flere unike besøkende på www.bobilverden.no enn det er deltakere på Facebook-siden. Likevel går vi ut fra at deltakerne på Facebook-siden utgjør en stor andel av leserne her på Bobilverden. Det gjør vi fordi de fleste artikler blir varslet der, sier redaktør Knut Randem.

Hvem er de?
Så hvem er våre lesere? Statistikken viser at 70 prosent av leserne er mellom 45 og 64 år. Den eldste halvparten av disse er bare marginalt flere enn den yngste halvparten.
Det mest overraskende eller kanskje gledelige er at aldersgruppene 35-44 år og 65+ er nesten like store. De utgjør hver for seg mellom 11 og 13 prosent av leserne. Leserne under 35 år er det svært få av, men det var ikke så overraskende, etter redaksjonens vurdering.

I alle aldersgrupper er fordelingen nesten helt jevn mellom kjønnene, men med en liten overvekt av menn.

Og hvor kommer de fra?
Om lag25 prosent av leserne kommer fra Hordaland og Rogaland. Nest største gruppe er de tre nord-norske fylkene. De utgjør 20 prosent av leserne. Deretter følger Oslofjord-området, mens Møre og Romsdal/Sogn og Fjordane utgjør om lag 14 prosent av leserne.
Oppland og Hedmark er desidert færrest med drøyt 2 prosent av leserne. 2 prosent av leserne kommer også fra Danmark og Sverige.

– Vi har fått en fantastisk mottakelse, sier Knut Randem. Han legger til at Facebook-siden gir mye inspirasjon til hvilke stoffområder som skal prioriteres.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *