Bobilplass mellom danske broer

Det er ikke sjenerende å ha plassen nærmest havnerestauranten. Foto: Knut Randem.

Det er ikke sjenerende å ha plassen nærmest havnerestauranten. Foto: Knut Randem.

På vei til eller fra sydligere land eller ganske enkelt på tur i Danmark? Denne bobilplassen ligger godt plassert mellom Øresundsbroen og Storebæltbroen. Litt unna motorveien slik at du får en skikkelig avstikker uten å kjøre for langt.

Denne plassen ligger i den lille byen Skælskør. En stille og sjarmerende by. På havna er det bobilplasser. Langs kaikanten er det plass til syv bobiler med strømuttak. I bakkant av plassen er det noen ekstra plasser uten strøm.

Plassen har nytt serviceanlegg i en av havnebyggene med dusjer og toaletter. Disse benyttes sammen med brukerne av båthavna. Her er det rent og pent. Adgang til anlegget får du med et adgangskort du får når du betaler på automaten.

Betalingen for et døgn på plassen er kr 100. Strømmen betaler du etter forbruk. Du må forhåndsbetale minst kr 10 som registreres i adgangskortet. Du kan laste med mer penger slik at du også har til bruk av dusjene eller mer strøm. Vi nøyde oss med å laste med de obligatoriske kr 10 og brukte opp dem på strøm i løpet av 12 timer en julinatt. Strømuttaket autoriseres med kode fra kortet. Du må også betale et depositum på kr 40 for adgangskortet, men når du returnerer kortet i automaten får du både depositumet og ubenyttet verdi tilbakebetalt i kontanter.
Bruk av internett er inkludert i prisen.

I havna finnes en utmerket restaurant, men byen har flere serveringssteder å by på. Havneparkeringen er et utmerket utgangspunkt for en spasertur i den koselige byen eller en sykkeltur i omegn.

Vurdert av redaksjonen, juli 2015.

Dusjer og toaletter befinner seg i det røde bygget i bakgrunnen. Foto: Knut Randem.

Dusjer og toaletter befinner seg i det røde bygget i bakgrunnen. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

  1 comment for “Bobilplass mellom danske broer

  1. Grei plass. Betaling måtte skje ved havnekontoret på andre siden av parkeringen/havnen. Pris pr natt kr. 120,-. Strøm kr. 50,- + kr. 40,- i depositum på kort du får tildelt når man betaler. Bank-og/eller kreditkort fungerer. Blir det igjen noen penger på kortet, får man dette tilbake kontant ved retur av kort på samme sted. Strømuttak både mot vannet og på andre siden mot veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *