Lager fritids- og caravanmesse i Vikingskipet

I mars blir det fritids- og caravanmesse i Vikingskipet på Hamar. Det blir første messe her siden Caravanmessen flyttet til Lillestrøm for ca 20 år siden.

Her blir det messe i 2023. Bildet ble tatt i 2003 under den siste Caravanmessen på Hamar. Foto: Konrad Sel.

Konrad Sel, messegeneral for Caravanmessen på Lillestrøm, skal neste år arrangere fritids- og caravanmesse i Vikingskipet.

– Det er lokale caravanforhandlere som har tatt initiativet til å arrangere en messe i Hamar etter så mange års fravær. Det var veldig gøy å bli forespurt om ta del i dette, forteller Sel.

– Dette blir en salgsmesse og skal være et viktig tilskudd for forhandlere med utgangspunkt i Innlandet. Jeg tror dette blir et viktig tilskudd for næringen, og det blir spennende å trekke i gang dette i Vikingskipet.

Sel legger vekt på at dette blir en ferie- og fritidsmesse med flere utstillere innenfor aktivitet, overnatting, destinasjon og opplevelsesleverandører fra Innlandet og Norge. I tillegg til bobil- og caravanforhandlere mobiliserer også mc- og båtleverandører.

– Å starte nye messer er krevende, men her kommer initiativet fra caravanbransjen, så jeg tror dette kan bli en fin og innholdsrik messe allerede det første året, sier Sel.

– Dette blir ikke en konkurrent til Caravanmessen?
– Nei, dette er et lokalt tilbud og initiativ, og jeg klarerte arrangementet med NCB (Norges Caravanbransjeforbund) allerede i mai. Det bør derfor ikke være noen konflikt mellom denne lokale messa og Caravanmessen, svarer Sel.

NCB står bak Caravanmessen, og generalsekretær Geir Holm bekrefter at den lokale messa er klarert med dem. NCB ser ikke dette som en konkurrent til Caravanmessen.

Messa arrangeres 24. til 26. mars, og det blir messecamp utenfor Vikingskipet, lover Sel.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Lager fritids- og caravanmesse i Vikingskipet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *