Innovasjon og revolusjon under 6 meter

To hevbare dobbeltsenger. Foto: Knut Randem.

To hevbare dobbeltsenger. Foto: Knut Randem.

De kaller det en naturlig utvikling og en revolusjon. Derfor kaller de bobilen Roadcruiser (R)evolution. Den har to elektrisk betjente dobbeltsenger over hverandre og masse lasteplass under dem.

Roadcruiser. Foto: Knut Randem.

Roadcruiser. Foto: Knut Randem.

Pössl Roadcruiser Revolution (identisk med Globecar med samme navn) er et resultat av et naturlig utviklingsarbeide for å gjøre kassebilen (bybobilen) mer anvendelig og fleksibel, forteller Martin Heinen i Pössl. Modellen har premiere på Caravan Salon i Düsseldorf denne uka. I Roadstar-utgave kryper bilen ned på 599 cm lengde.

Interiøret sett fra salongen og bakover. Foto: Knut Randem.

Interiøret sett fra salongen og bakover. Foto: Knut Randem.

Roadcrusier Revolution har to dobbeltsenger bak og begge disse kan heves og senkes . Her kan tre, fire personer sove i dobbel køyeseng. Den øverste senga er smalere og egner seg kanskje best for barn eller et nyforelsket par. Når man forflytter seg kan sengene heises opp slik at stableplassen for sykler eller annet utstyr får rikelig høyde under sengene.

Badet. Foto: Pössl.

Badet. Foto: Pössl.

Bad og toalett er plassert midt i bilen slik at dusjen også kan fungere som romdeler mellom soverom og kjøkken/salong. Salongen har sitteplass for fire. Alle med sikkerhetssele.

Roadcruiser kan leveres på Citroen eller Fiat med hhv 2,2 og 2,3 liters motor med 130 hk. Egenvekta runder så vidt 3000 kg.

.

.

.

.

.

.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *