Bobilboikott virket

Nå går prisen ned igjen.

Lillesand kommune økte i februar prisene dramatisk for bobilplassene på Kokkenes. Den asfalterte bryggeplassen ble Norges dyreste bobilparkering med kr 300 for en natt i sommersesongen og noe lavere ellers. Fra 2017 endres prisene.

Bobilfolket svarte på prisøkningene for et år siden og unngikk Lillesand i så stor grad at budsjettet sprakk. Det er Lillesands-posten som forteller dette i dag. Særlig på våren medførte store tap i forhold til budsjettet. Sommersesongen ble på et vis reddet av utenlandske turister.

Rådmannen ville beholde sommerprisen på kr 300, men differensiere mer ellers i året. Pensjonistpartiets Arnt Helleren gjentok i bystyret sitt forslag fra forrige korsvei og foreslo at prisen settes til kr 275 i månedene mai, juni, juli og august. Resten av året settes prisen til kr 200. Dette forslaget ble enstemmig vedtatt av bystyret.

Les også: Lillesand bobilhavn (Bobilplassen.no)

Del dette med andre:

  25 comments for “Bobilboikott virket

  1. De er ikke intresert i att folk skal støtt handelstanden,kun iver etter penger til høyre lønn,Boikott fra mon side fortsetter.

  2. Se til Sandefjord ,kr 200,~ hele året , stapp fullt hver helg,tror det går i pluss,og mange på vent utenfor de 16 plassene.

  3. Er det ingen fasiliteter der som strøm og vann….vist ikke er det jo latterlig dyrt….akkurat som Kragerø det da..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *