Årets beste tyske bobilparkeringer er kåret

De beste tyske bobilparkeringene er kåret av bladet Promobils lesere. Her har representanter for de fleste av dem fått sine diplomer. Foto: Messe Duesseldorf, Constanze Tillmann.

På Caravan Salon 2012 har bladet Promobil delt ut priser til de beste bobilparkeringene i Tyskland. De tre beste i fire kategorier ble hyllet med diplom. Vinnerne er kåret av bladets lesere i en avstemming.

De fire kategoriene er bobilparkeringer med inntil 30 plasser, med 31 til 50 plasser, med 51 til 80 plasser og større plasser.

Blant de små plassene ble Stellplatz am Mainufer i Kitzingen vinner med Wohnmobilstellplatz Schleuseninsel i Wilhelmshaven og Mobilhafen Dreiquellenbad i Bad Griesbach på de neste plassene.

Blant plassene i kategorien 31 til 50 plasser vant Womoland Nordstrand overbevisende med Wohnmobilstellplatz Ergeten i Meersburg på andre plass og Reisemobilhafen Am Freesenbruch i Zings på tredje plass.

I kategorien 51 til 80 plasser var det Wohnmobilpark Erding som skåret best, tett fulgt av hhv Reisemobilhafen St. Peter-Ording og Stellplatz am Seglerhafen i Maasholm.

Blant de stor plassene tok Mosel de to første plassene med Reisemobilpark Miniheim først med Reisemobilpark Klüsserath på andre plass. Reisemobilhafen Bad Dürrheim tok tredjeplassen i denne kategorien.

Del dette med andre:

  4 comments for “Årets beste tyske bobilparkeringer er kåret

 1. Er det mulig at en eller annen kan legge inn adresser / koordinater på de 30 stedene som stakk av med omtalte priser som beste stellplazer?

  • Hei
   I mine mange søk etter oversikt over plasser å stoppe en natt eller flere på våre ferieturer til sommervarme strøk ser jeg at nettstedet som har delt ut disse prisene har en flott oversikt. (Her kan man også enkelt søke opp de nevnte plassene)
   http://www.promobil.de og her er en direkte link til søkemotor for stellplatz søk. http://www.promobil.de/stellplatz-145.html. Disse adressene tror jeg kan bli godt verktøy for flere enn meg :-).

   • Takk skal du ha. Lenken til Promobil ligger nederst på alle sider under «Utenlandske magasiner». Nå har vi også lagt til en lenke til søkemotoren under bobilparkeringer.

  • Hei Christian
   Jeg er litt usikker på om du har fått svar tidligere. Beklager at dette ble liggende.
   I hvilken grad vi skal lage kart over utenlandske bobilparkeringer er vi litt usikre på, men det du lanserer er en god idé. Promobils søkemotor (nederst på siden) er imidlertid en god erstatning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *