121 topp bobilplasser i én app

Oasen bobilplass på Rømø er en av de to danske plassene i app-en. Foto: Oasen.

Er du kresen på hvor du bor når du tar turen sør for Norge? Da har du kanskje sikret deg det blå heftet «TopPlatz»? Nå har de lansert oversikten i en app, som skal utvikles videre.

TopPlatz omfatter 121 bobilplasser som skal være av høyere kvalitet. De aller fleste befinner seg i Tyskland, men syv land er representert. Sverige har en oppføring, Danmark, Luxemburg og Italia har to og Nederland og Belgia har en håndfull plasser i oppføringen. Ingen norske bobilplasser er oppført her. De finner du heller på Bobilplassen.no, som driftes av Bobilverden.no.

Den nye app-en fra TopPlatz er fortsatt under utvikling og det loves nye funksjoner etter hvert. Per i dag kan du fra forsiden manøvrere deg til en side med nye plasser, en side med alle plasser alfabetisk etter stedsnavn, kart med alle plasser avmerket og en side med datoer for arrangementer og begivenheter.

Greven Marina er en av plassene i app-en. Foto: Knut Randem.

Det må sies med en gang at app-en er på tysk, men med kartet er det enkelt å finne fram til der du måtte være. Når du klikker på valgt sted får du opp informasjon om bobilplassen og selv uten tyskkunnskaper bør du enkelt kunne se pris og adresse/posisjon. Dessuten er det der et bilde av plassen.

Søkefunksjonen i den alfabetiske listen virker noe uferdig. Om du er på rett spor går det greit, men den gir deg ikke tips om plasser i nærheten. Da er kartet langt å foretrekke.

Listen over arrangementer og begivenheter er enkel, men kan kanskje sette deg på spor av interessante og hyggelige opplevelser.

App-en er gratis og finnes både for Iphone- og Androide-telefoner. Slik den framstår i dag er den nærmest en kopi av katalogen. TopPlatz lover at de gjennom de kommende ukene vil legge til flere nye moduler i app-en, men opplyser ikke hvilke dette er.

Vurdering og tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *