Ville ideer fra Renault

Renault skal på Caravan salon i neste uke presenterer sin konseptbil med både «hippie», «caviar» og «hotel»i navnet. Blir det uformell luksus på hjul?

Renault Hippie Caviar Hotel er egentlig en varebil med noe campingutstyr. Badet leveres for seg. Illustrasjon: Renault.

Foreløpig sier ikke Renault så mye om sin nye Renault Hippie Caviar Hotel, en bobil som får badet levert i en egen container. Uten toalett er det neppe en bobil, men det ser ut til at Renault vil presentere et spennende og ungdommelig konsept.

Bilen er en helelektrisk Renault Trafic og har slumreplass med salongbord på taket. I interiøret er ikke mye kjent, men materialvalget skal være «naturvennlige».

Takplass med et sammenleggbart salongbord. Det skal være en utvendig stige til taket. Illustrasjon: Renault.

En logistikkcontainer med en bademodul, ekstra batterier og en ladestasjon skal leveres separat. Utviklerne tenker seg også levering av varer ved hjelp av en drone.

Ideene høres temmelig ville ut, men hva det kan koke ned til gjenstår å se når vi får kikket nærmere på prototypen. Dersom det hele koker ned til å være en varebil med campingutstyr, men uten toalett, så er det jo slett ingen bobil.

Renault sier ingen ting om hvor plattformen kommer fra, men bademodulen må transporteres inn separat. Hvor fleksibelt er det? Illustrasjon: Renault.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *