Vil skreddersy bobiler

Så langt har de solgt bobiler til politi, helse, kontor, stat og kommuner. Nå vil de også skreddersy bobiler til privatmarkedet. Gjerne med tilpasning for rullestol om det er ønskelig.

Så langt har Nordic levert bobiler til profesjonelle formål. Nå vil Frode Heum tilby skreddersøm til privatpersoner. Foto: Knut Randem.

Nordic Caravan bygger i hovedsak kun bobiler på bestilling. Til nå har de stort sett bygget for profesjonelle aktører. I Sverige har de levert et 20-tall politibobiler og i Norge tre, fire. Rullende kontorer og bobiler til helseformål og behandling har også vært en nisje. Under pandemien har de levert bobiler som har fungert som testsentre eller vaksinestasjoner.

Daglig leder Frode Heum i Nordic Caravan AS er på Caravanmessen for første gang med Nordic. Det markerer at de nå også retter seg inn mot privatmarkedet. De har merket en økt etterspørsel fra privatpersoner som vil ha sitt eget spesifikke interiør.

Kunden skal kunne spesifisere sine ønsker i en Nordic bobil. Foto: Knut Randem.

– Vi produserer ikke bobilene før vi har en signert tegning utformet etter kundens spesifikasjoner. Deretter vil vi ved normale forhold levere en ferdig bobil i løpet av tre måneder, forteller Heum. At bobilen bygges etter kundens ønsker innebærer at de også kan tilpasse den for bruk med rullestol.

Heum forteller at de heretter kun vil levere sine bobiler på Mercedes med for-, bak- eller firehjulsdrift etter kundens ønske.

Foreløpig er Heums firma alene om å representere Nordic i Norge. De flytter i disse dager til egne lokaler i Larvik etter en tid der de har kombinert virksomheten med Askjems formidlingstjeneste av bobiler. Nå vil han gjerne utvide.

– Vi ønsker å knytte til oss to forhandlere som er innstilt på å levere skreddersøm og ikke melk og brød, sier Heum.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Vil skreddersy bobiler

  1. Jeg har en Winnebago, Chieftain, 2001, 10,3 x 2,60, som mangler inventar / seng bakerst i soverommet, den har feil sofa (sovesofa) som sittegruppe og mangler 2 stoler. Da den bare er godkjent med 2 sitteplasser så ønsker jeg å få 2 til.
    Dette er jo ikke et fullt prosjekt, ser hva dere skriver om Mercedes.
    Er dette noe dere kan ta, alternativt vet dere om noen som gjør slikt, gjerne nærmere meg, Skibotn, Troms.

    • Så vidt vi vet så har Nordic kun nybilproduksjon. Løsningen må eventuelt være å kjøpe en campinginnredning. Det finnes en del leverandører i markedet, men ikke alle leverer til privatpersoner. Kanskje Icaravan i Tromsø kan hjelpe deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *