Vil lage Norges største bobilfest

Med over 500 bobiler, konserter og andre aktiviteter ligger det an til stor bobilfest i Mysen tre hele dager til ende. Det må være Norges største.

Momarken travbane i Mysen blir arena for det store bobilarrangementet i St. Hans-helgen.

Les heller: To konsertdager erstatter bobilfestival

Momarken travbane blir arena for det som kan bli den største bobilfesten i Norge. Men det blir ikke bare fest og moro. Her blir det mange arrangementer for den som vil lære og oppleve nye ting, lover Ole Retteraasen. Han er daglig leder i EventPartner Norge AS, som er arrangør av Momarken Bobilfestival i St. Hans-helgen.

Ole Retteraasen i Mysen-firmaet EventPartner har samlet et stjernelag til bobilfestival.

Over 500 bobiler skal få plass på travbanen og det loves strøm til alle. Det siste er slett ingen selvfølge ved slike arrangementer. Tømmeplass for kassettoalett, toaletter og dusjer blir også tilgjengelig på området.

Rune Rudberg band spiller på utescenen en av kveldene.

For å holde kostnadene nede på festivalen har arrangørene valgt å selge egne billetter til arrangementer med de dyreste artistene. Blant disse finner vi Rune Rudberg band, Jan Eggum, Didrik (Solli Tangen) med band og Torgeir og kjendisen.

Noen konserter går i restauranten og andre utendørs.

Tre retters middag og Didrik Solli Tangen band er et av tilbudene i restauranten.

Restaurant Karjolen blir åsted for tre av konsertene med en spesialmenyer inkludert i konsertprisen. Her blir det også mulig å oppleve et stuntteater. Hver kveld blir det også konserter på utescenen.

St Hans-aften blir det bål ved utescenen og mat og drikke kan bestilles ved bordene.

Grunnpris med inkluderte aktiviteter
Prisen for å være på festivalen vil være kr 600 per bil per døgn. Inkludert i prisen blir det, foruten oppstilling og nødvendige fasiliteter, opp mot 30 gratis aktiviteter. Her blir det førstehjelpskurs, soppkurs, dansekurs, fiskekurs, foredrag om mat i bobil og innføring i ølbrygging og metallsøker for å nevne noe. I Havnehagen blir det flere boder og aktiviteter på en mindre scene.

Havnehagen skal fylles med aktiviteter.

En omvisning på Høytorp fort eller Momarken travmuseum kan du få. Det blir også gratis buss til Morenen kjøpesenter og Mysen sentrum for den som vil bevege seg litt. Det blir forresten «trim for eldre» hver morgen og gudstjeneste søndag.

Om du vil se hvordan festivalområdet legges opp, klikk på bildet for stort format.

Ferda er hovedsponsor for Momarken Bobilfestival og stiller med kurs i vedlikehold av bobil og om hvordan du gjør bobilen sikker hele året. De har også et utstillingsområde på 1000 kvm på festivalområdet.

Retteraasen bedyrer at sikkerheten blir tatt på alvor. Alle avstandstander følger årets nye regler. Hver oppstillingsplass blir på 12 x 6,5 meter. Brannslukkere blir satt ut og det blir vakt på festivalplassen hele døgnet. Brann- og redningsetaten i kommunen har godkjent sikkerhetsopplegget. Om noe skulle skje blir det fri passasje ut for hver enkelt bobil.

Dette kan, så langt redaksjonen har oversikt, bli Norges største bobilarrangement både i antall bobiler og aktivitetsnivå. Du finner mer om programmet på bobilfestival.no.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Vil lage Norges største bobilfest

  1. Hvordan reservere plass til dette arrangementet?
    Hva med fremkommelighet med rullestol?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *